Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zamykajcie Battlefielda p4f !

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZOSTAWCIE BATTLEFIELDA , Nie zamykajcie go, niech ciągle gra muzyka,zmodernizujcie go, tam ciągle coś jest słychać, zastanówcie się ! Wystarczy trochę poklikać i zmienicie to ... Witam zastanawiam się czy da sie uratować jakoś tą grę czy EA np. na zbiorowa petycje nie zamkneła by Battlefield play4free  ? Czy tak trudno jest przenieść grę na nowy silnik?

Opublikowano

To jest EA, oni maja gdzieś graczy, liczy się tylko kasa. I gdyby im się opłacało to by przenieśli na inny silnik. Wszystko to kwestia PIENIĘDZY. Ale może dobrze, że zamykają tą grę. Dzisiaj pograłem przez chwilkę tak dla uczczenia gry i powiem, że nieciekawie się grało.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

bfp4f był bardzo sztywny, przez co łatwo było wymusić i nauczyć się pewnych taktyk.

Po co mają robić, jak nie wyszedł im crap hardline, a bf4 jest w okresie świetności po 2 latach od premiery?

yesb0o.jpg

Opublikowano

Battlefield 4 i BF Heroes to dla mnie najlepsze części BF. Petycję nic nie dadzą. BF play4free był bardzo słaby. Bez Funds nie dało się grać, a grafika jest bardzo brzydka.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Smutno, ta gra pozostawiła po sobie wiele wspomnień, żal troche pieniędzy w nią włożonych ale to drugorzędna sprawa

Trzeba było pakować do premki w 4 :D

Mam nadzieje że stworzą jakąś nową, w końcu to w ich typie

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Każdy tylko mówi żeby przejść na bf4 ,ale właśnie to dla mnie gra jak bfplay4free miała największy sentyment.

Większość gier to totalna rozpierducha więcej dedów niż samych zabić.W bfplay4free fajnie się zabijało co chwilę jakaś akcja i zabicia... .

A w niektórych innych grach to więcej szukania przeciwników niż akcji w zabijaniu,albo jakaś grafika oczojebna.

Tak ,więc szkoda,że zamknęli tę grę mogli naprawdę dużo rzeczy do gry wprowadzić czy też dać nowe tryby rozgrywki.No naprawdę wiele można,by było wymieniać.

Także nie rozumiem Ea,bo gra niby już nie przynosiła dochodów,a co oni myśleli ?? że jak większość wbije lvl-e 30 i nawet już nie wprowadzali nowych broni...

To myśleli,że ludzie znowu od nowa będą robili nowe konta i ładowali founds ?? to właśnie się przeliczyli...

A skoro niby to silnik gry już nie wyrabiał zawsze mogli go zaktualizować,ale do tego jak widać trzeba było ogarniętych programistów i kolejny budżetowy wkład na grę,a jak widać na to skąpili,bo ich shitowy bf4 i hardline za mało się sprzedawał i myślą,że jak zamknęli bfplay4free to ludzie zaczną hurtem przechodzić na ich kolejne wersje bf-a,ale i tutaj też się przeliczą.

Cóż gry szkoda .Fajnie spędziło mi się przy tej gierce czas i wiele wspaniałych i zabawnych wspomnień pozostało.

Opublikowano

Każdy tylko mówi żeby przejść na bf4 ,ale właśnie to dla mnie gra jak bfplay4free miała największy sentyment.

Większość gier to totalna rozpierducha więcej dedów niż samych zabić.W bfplay4free fajnie się zabijało co chwilę jakaś akcja i zabicia... .

A w niektórych innych grach to więcej szukania przeciwników niż akcji w zabijaniu,albo jakaś grafika oczojebna.

Tak ,więc szkoda,że zamknęli tę grę mogli naprawdę dużo rzeczy do gry wprowadzić czy też dać nowe tryby rozgrywki.No naprawdę wiele można,by było wymieniać.

Także nie rozumiem Ea,bo gra niby już nie przynosiła dochodów,a co oni myśleli ?? że jak większość wbije lvl-e 30 i nawet już nie wprowadzali nowych broni...

To myśleli,że ludzie znowu od nowa będą robili nowe konta i ładowali founds ?? to właśnie się przeliczyli...

A skoro niby to silnik gry już nie wyrabiał zawsze mogli go zaktualizować,ale do tego jak widać trzeba było ogarniętych programistów i kolejny budżetowy wkład na grę,a jak widać na to skąpili,bo ich shitowy bf4 i hardline za mało się sprzedawał i myślą,że jak zamknęli bfplay4free to ludzie zaczną hurtem przechodzić na ich kolejne wersje bf-a,ale i tutaj też się przeliczą.

Cóż gry szkoda .Fajnie spędziło mi się przy tej gierce czas i wiele wspaniałych i zabawnych wspomnień pozostało.

Nie zgadzam się z tobą, według mnie najwięcej akcji jest w BF 4 i Hardline.

W p4f grałem też dość sporo czasu i nie mogło się mierzyć z tytułami jak bf 3,4,hardline.

Koleś który miał ponad 25lv zabijał Cie bez najmniejszego problemu, znowu Ty z 1lv lub 2 wkurzałeś się bo non-stop ginąłeś.

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Ludzie którzy grali w p4f rok, czy wiecej czasu napewno zrozumieją @Tigerxy z którym jak najbardziej sie zgadzam.

W bf4 też da sie pograć, ale tej grze brakuje klimatu.

Nigdzie nie brakuje klimatu :)

Będzie on jeszcze lepszy jak zagrasz z kolegą i będziesz z nim gadał.

Wtedy wydobywa się esencja .

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Koniec. Pierwszy raz zagrałem tą grę ja miałem ok. 12 lat, zaczęło się na BF Heroes z kolegami, potem ja i moi koledzy porzuciliśmy BFH bo się nam znudził. Potem moi koledzy zaczęli grać w lola... a mi lol nie przypadł do gustu. Potem, po BFH pobrałem BF P4F, i od tego momentu grałem aż do końca tej gry (z krótkimi przerwami). Nie zapomnę tej gry tak łatwo, mojej pierwszej klasy oraz mojej pierwszej broni wykupionej za Fundsy (MP7). RIP BFP4F [*] Mam nadzieję, że ktoś kto zna się na takich rzeczach postawi tą grę ponownie na nogi, ale podejrzewam że jest to bardzo mała szansa.

graphic.png

Opublikowano

Ludzie którzy grali w p4f rok, czy wiecej czasu napewno zrozumieją @Tigerxy z którym jak najbardziej sie zgadzam.

W bf4 też da sie pograć, ale tej grze brakuje klimatu.

Ja grałem i przyznam że rok to ją ogarniałem ;n; coś tam nauczyłem się w nią grać ale uważam że i tak słabo jak na me umiejętności.

Sądzę że zamknęli go przez BF3 który był przez dzień darmowy i fail ze skrzynkamie po 1C.

Opublikowano

Bf4 jest casualowy. Te bronie początkowe mają już dobre dodatki, dodatkowo te pakiety bojowe, gdzie na początku gry już możesz mieć dodatki do broni nawet z DLC. Ale masterowac gre nie jest łatwo

Zresztą przez tą sztywność rozgrywki można było ją ponaprawiać i byłby ładny tytuł eskortowy, bo przecież w csie opieramy się na schematach, a tu było podobnie

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że w p4f można było pograć także for fun, a cs to sztywna czysto skillowa gra, nie polecam.

My mówimy o bfie :D

W csie troszku się z tobą zgadzam.

w p4f nie da się grać 4f, bo jak masz 1lv czy nawet 10 to Cie non-stp wyższe zabijają.

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Battlefield 3 jak i BF p4f są najlepszymi  bf'ami wiadomo co się dzieje (oczywiście w kampanii w BF3 | a w bf p4f można umilić Sobie czas grą ze znajomymi) , kiedy i , że może to się wydarzyć w realnym życiu. < zdanie dotyczące kampanii bf3.
A Battlefield 4?
Niezrozumiała kampania sama strzelanka 0 przyjemności z grania w kampanie.

Multiplayer jeszcze ujdzie ale kampania jest porażką :/

Opublikowano

Battlefield 3 jak i BF p4f są najlepszymi  bf'ami wiadomo co się dzieje (oczywiście w kampanii w BF3 | a w bf p4f można umilić Sobie czas grą ze znajomymi) , kiedy i , że może to się wydarzyć w realnym życiu. < zdanie dotyczące kampanii bf3.

A Battlefield 4?

Niezrozumiała kampania sama strzelanka 0 przyjemności z grania w kampanie.

Multiplayer jeszcze ujdzie ale kampania jest porażką :/

Bf 4  ? niezrozumiała strzelanka ?

Pomyliłeś z 3 - cią częścią, gdzie nic nie widać na ekranie .

Jakbyś pogral w 4 to byś zobaczył.

Sam grałem dosyć długo w 3 ale to nie to samo.

­

1RkW7od.png

Opublikowano

W bf p4f spedzilem duzo czasu od poczatku bety az do jego konca (oczywiscie byly jakies przerwy). Wydalem z 500zl i nie zaluje tych wydanych pieniedzy zaluje jedynie tego, ze porzucili ten projekt. Gra jak dla mnie byla nie dokoczona. Dwa tryby gry i 11 map ? To za malo. Mieli kure znoszaca zlote jaja dopoki nie dodali pakietow. Gra byla moim ulubionym FPS. Fajnie by bylo jakby zrobili p4f 2 czy cos takiego. Znow bym wydal pieniadze i znow bym gral. Napewno o niej nie zapomne :p . Tutaj byla akcja non stop ,a nie w innych czesciach BF szukasz polowe czasu przeciwnika, a potem giniesz. I tyle.

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...